Hoy empezamos la semana publicando el cartel del I PRIMER FESTIVAL DE BANDAS VILLA... Ver más
Hoy empezamos la semana publicando el cartel del I PRIMER FESTIVAL DE BANDAS VILLA DE IBI en el que participan: Taller de Música Castell Vermell, Unión Musical de Muro, Unión Musical de Ibi y la Coral Ibense.
El sábado, 24 de septiembre, a las 20h y con el precio de tan sólo 2€, podremos disfrutarlo en el Teatro Río de Ibi.
La venta de entradas será a partir del 12 de septiembre en el Casal Fester y el mismo día 24 en la taquilla del teatro.
Tretze anys en el rock en valencià. Diversos discos. Arthur Caravan és el nom del... Ver más
Tretze anys en el rock en valencià. Diversos discos. Arthur Caravan és el nom del grup alcoià que este dissabte a les 20.00 en l'esplanada d'Alacant obri la presentació del Festival de Tabarca, eixa cita històrica que ja inunda les xarxes i que tindrà efecte en l'illa els pròxim 1 i 2 d'octubre.
Pau Miquel Soler, cantant de Arthur Caravan:
"som deutors d´Ovidi"
1. Per qué Arthur Caravan, el nom d´un boxeador dadaista, nebot d´Oscar Wilde?
És un nom que insispira certa actitud, certa filosofia alhora de fer les coses, però sobretot és un homenatge a un moviment transcendent en la història del món contemporani.
2. L´us de les cordes dona un toque singular al grup. Pops o folkis?
Sóm un grup de pop rock, si voleu de rock mediterrani. Alguna vegada ens hem fet servir de ukelele en formats acústics, però el nostre treball és majorment elèctric. La vinculació amb el mediterrani, a banda de la llengua, és certa mirada en les cançons i sobretot el nostre deute artístic amb gent com Ovidi Montllor, Al tall o Remigi Palmero
3. Al concert d´Alacant presentareu nous temes. Cap aón va la nova línea?
Es un disc que es situa a mig punt entre la fúria elèctrica de Atles i la del primer. Trobareu temes rockers i enregics amb balades més reflexives. En tot cas no deixa indiferent
4.Que es pot fer desde una petita ciutat mediterránea front a l´ofensiva de la música anglosaxona?
Iniciatives com aquesta son genials, això per descomptat. De tota manera el nostre rock es un rock anglosaxó perquè es la música que més ens agrada, sense que això signifique que existisquen nombroses connexions europees o mediterranies. En tot cas es tracta sobretot de normalitzar l'us de la llengua com a vehicle d'expressió i crec que s'està aconseguint.