Cargando...

¿Qué hacemos hoy, mañana, este finde...?

Buscador...

Cargando...

LO QUE GUSTA

Eventos

Mostrar: |
Facebook Ocio Alicante
La Filmoteca - The love witch
Ver más

La Filmoteca - The love witch

En @Teatre Arniches

Avenida Aguilera, 1, 03007 Alicante

Jueves, 29 de noviembre de 2018 a las 18:00h.

ESTRENES

Dj 29 nov / 18.00 h

Dj 29 nov / 20.15 h

The love witch

Anna Biller. EUA / EEUU. 2016. Color. 120'. Digital.

Int. Samantha Robinson, Gian Keys, Laura Waddell, Jeffrey Vincent Parise, Jennifer Ingrum, Lily Holleman, Dani Lennon, Stephen Wozniak, Bernard Bullen

Elaine, una jove bruixa, utilitza les seves arts fosques per buscar l'amor. A força d'encanteris i pocions conquista als homes que desitja per al final portar-los a la mort. Quan finalment coneix a l'home dels seus somnis, la seva desesperació per ser estimada la conduirà al límit de la bogeria.

El cinema de terror s'està convertint en una eina que moltes creadores utilitzen per a deconstruir els clixés femenins, jugant amb ells amb gran llibertat i desimboltura, amb propostes tan estimulants com aquesta.

Elaine, una joven bruja, utiliza sus artes oscuras para buscar el amor. A base de hechizos y pociones conquista a los hombres que desea para al final llevarlos a la muerte. Cuando finalmente conoce al hombre de sus sueños, su desesperación por ser amada la conducirá al límite de la locura.

El cine de terror se está convirtiendo en una herramienta que muchas creadoras utilizan para deconstruir los clichés femeninos, jugando con ellos con gran libertad y desparpajo, con propuestas tan estimulantes como esta.

Fuente: https://www.facebook.com/events/271079793747497/

Más eventos en ocioalicante.net

Facebook Ocio Alicante
La Filmoteca - Impulso criminal
Ver más

La Filmoteca - Impulso criminal

En @Teatre Arniches

Avenida Aguilera, 1, 03007 Alicante

Jueves, 13 de diciembre de 2018 a las 18:00h.

CLÀSSICS FILMOTECA. CINEMA NEGRE IV

Dj 13 des / 18.00 h

Dj 13 des / 20.15 h

Impulso criminal

Compulsion

Richard Fleischer. EUA / EEUU. 1959. B/N. 103'. 35 mm.

Int. Dean Stockwell, Bradford Dillman, E. G. Marshall, Orson Welles, Diane Varsi, Martin Milner, Richard Anderson, Robert F. Simon, Edward Binns.

Dos estudiants imbuïts de les teories del superhome de Niestzche segresten i maten a un xiquet per a demostrar la seua superioritat. Història real basada en el cas Leopold-Loeb succeït a Chicago, en els anys 20.

Estudi de la psicologia criminal i al mateix temps, ferm al·legat contra la pena de mort, Impulso criminal és la pel·lícula que Fleischer considera la millor de la seua filmografia. Conté extraordinàries interpretacions dels tres actors protagonistes, premiats ex aequo en el festival de Cannes.

Dos estudiantes imbuidos de las teorías del superhombre de Niestzche secuestran y matan a un niño para demostrar su superioridad. Historia real basada en el caso Leopold-Loeb sucedido en Chicago, en los años 20.

Estudio de la psicología criminal y al mismo tiempo, firme alegato contra la pena de muerte, Impulso criminal es la película que Fleischer considera la mejor de su filmografía. Contiene extraordinarias interpretaciones de los tres actores protagonistas, premiados ex aequo en el festival de Cannes.

Fuente: https://www.facebook.com/events/1786312261486167/

Más eventos en ocioalicante.net

Facebook Ocio Alicante
Historia de un calcetín, de La Canica Teatro
Ver más

Historia de un calcetín, de La Canica Teatro

En @Teatre Arniches

Avenida Aguilera, 1, 03007 Alicante

Domingo, 18 de noviembre de 2018 a las 12:00h.

Entradas en: www.instanticket.es

HISTORIA DE UN CALCETÍN

LA CANICA TEATRO

TEATRE EN CASTELLÀ

DIUMENGE 18 DE NOVEMBRE

HORARI 12.00 h.

DURADA 45 min. aprox.

PREU 6€ adults / 4€ xiquets/es (promo 5 x 4). EDAT RECOMANADA Públic familiar.

Ton i Tin són un parell de calcetins inseparables. On vaTinvaTonionvaTonvaTin.Desdebenmenuts han crescut junts compartint rialles, aventures i entremaliadures.

Un bon dia, Ton desapareix i Tin decideix emprendre un viatge per a buscar-lo. Un viatge ple de sorpreses que el portarà a racons insospitats.

Calcetins, llençols, pantalons, fregones, graneres, planxes i altres objectes quotidians donen vida a la nova creació de La Canica, la seua proposta teatral més divertida i desenfadada.

La companyia La Canica es va fundar el 2005 i està integrada per professionals provinents de diverses branques artístiques (arts plàstiques, teatre, dansa, música...). Creen espectacles de caràcter multidisciplinari posant l’accent especialment en la interpretació i en l’exploració de materials i altres recursos escènics. Han estat en els festivals infantils més prestigiosos del Brasil, França, Itàlia, Suïssa, Croàcia, Corea del Sud, Singapur, l’Argentina, els Estats Units,l’Índia, la Xina... i han rebut innumerables premis.

Xstt! Divertida, tendra, fresca. Una delícia d’espectacle per a grans i menuts.

Ton y Tin son un par de calcetines inseparables. Donde está Tin está Ton y donde esta Ton está Tin. Desde pequeños han crecido juntos compartiendo risas aventuras y travesuras.

Un buen día Ton desaparece y Tin decide emprender un viaje en su búsqueda. Un viaje lleno de sorpresas que le llevará a rincones insospechados.

Calcetines, sábanas, pantalones, fregonas, escobas, planchas y otros objetos cotidianos dan vida a la nueva creación de La Canica, su propuesta teatral más divertida y desenfadada.

La compañía La canica fue fundada en 2005 y está integrada por profesionales provenientes de distintas ramas artísticas (artes plásticas, teatro, danza, música...). Crean espectáculos de carácter multidisciplinar poniendo un especial acento en la interpretación y en la exploración de materiales y otros recursos escénicos. Han estado en los más prestigiosos festivales infantiles de Brasil, Francia, Italia, Suiza, Croacia, Corea del Sur, Singapur, Argentina, Estados Unidos,India, China... recibiendo innumerables premios.

¡Shhh! Divertida, tierna, fresca. Una delicia de espectáculo para grandes y peques.

Fuente: https://www.facebook.com/events/461501051025443/

Más eventos en ocioalicante.net

Facebook Ocio Alicante
La Filmoteca - El sacrificio de un ciervo sagrado
Ver más

La Filmoteca - El sacrificio de un ciervo sagrado

En @Teatre Arniches

Avenida Aguilera, 1, 03007 Alicante

Jueves, 20 de diciembre de 2018 a las 18:00h.

LES MILLORS PEL·LÍCULES DE 2017

Dj 20 des / 18.00 h

Dj 20 des / 20.15 h

El sacrificio de un ciervo sagrado

The killing of a sacred deer

Yorgos Lanthimos. Irlanda, EUA, Regne Unit / Irlanda, EEUU, Reino Unido. 2017. Color. 121'. Digital.

Int. Colin Farrell, Nicole Kidman, Barry Keoghan, Raffey Cassidy, Sunny Suljic, Alicia Silverstone, Bill Camp

Steven i Anna són una respectada parella de metges. Viuen feliços al costat dels seus dos fills, Kim i Bob. Quan Steven entaula amistat amb Martin, un xic de setze anys orfe de pare, a qui decideix protegir, els esdeveniments donen un gir inesperat.

«S'ofereix a l'espectador com una autèntica exhalació. Sense respir, sense possibilitat de rèplica. Brutal i sense pietat. Es diria per açò que el més semblat a la cinta és un simple segrest. I en efecte, en la seua capacitat de mutar en una altra cosa, açò és.» Luis Martínez, El mundo, 22/5/2017

Steven y Anna son una respetada pareja de médicos. Viven felices junto a sus dos hijos, Kim y Bob. Cuando Steven entabla amistad con Martin, un chico de dieciséis años huérfano de padre, a quien decide proteger, los acontecimientos dan un giro inesperado.

«Se ofrece al espectador como una auténtica exhalación. Sin respiro, sin posibilidad de réplica. Brutal e inmisericorde. Se diría por ello que lo más parecido a la cinta es un simple secuestro. Y en efecto, en su capacidad de mutar en otra cosa, eso es.» Luis Martínez, El mundo, 22/5/2017

Fuente: https://www.facebook.com/events/454184848419614/

Más eventos en ocioalicante.net

Facebook Ocio Alicante
Rhümia, de Rhum & Cia
Ver más

Rhümia, de Rhum & Cia.

En @Teatre Arniches

Avenida Aguilera, 1, 03007 Alicante

Viernes, 23 de noviembre de 2018 a las 20:30h.

Entradas en: www.instanticket.es

RHÜMIA CIRC

RHUM & CIA.

CIRC EN VALENCIÀ, CASTELLÀ I MONTINIÀ

DIVENDRES 23 DE NOVEMBRE HORARI 20.30 h.

DURADA 90 min. aprox.

PREU 15€ adults / 4€ xiquets/es.

EDAT RECOMANADA Públic familiar.

Què és Rhümia? És un espectacle que naix de la vida per a lluitar contra la “muehte”. Un teatre de pallassos per a grans però amb picades d’ullet per als més xicotets. És un cant a l’esperança, a la necessitat de riure i fer riure per damunt de totes les coses. Ací i allà, als qui ja saben i als qui en sabien i han de tornar a aprendre.

A casa dels Rhum & cia. hi ha un altre món possible, una altra pista de circ més íntima amb pallassos, cançons i músiques de tot el món, plena d’emocions absurdes i concretes. Imaginades i reals. No és gens diferent del que ocorre en qualsevol llar del món perquè, finalment, el circ és qualsevol univers, i cada casa és un circ on tothom té cabuda.

La premsa diu: ”L’espectacle és catàrtic. Recomane que hi aneu, us assegueu tranquil·lament en la vostra butaca i us deixeu portar. Veureu com de sobte un riu de rialles començarà a brollar-vos per tot el cos. No és la broma fàcil, no és un humor lleuger, és bo, és molt bo.” EL NÚVOL. Oriol Toro.

Xst! Humor disbauxat amb una gran dosi de tendresa i emoció. Hem trobat la felicitat amagada sota un nas roig!. Tant de bo poguérem contractar-los tots els mesos.

¿Qué es Rhümia? Es un espectáculo que nace de la vida para luchar contra la “muehte”. Un teatro de payasos para grandes pero con guiños para los más pequeños. Es un canto a la esperanza, a la necesidad de reír y hacer reír por encima de todas las cosas. Aquí yallá,alosqueyasabenyalosquesabíanyhande volver a aprender.

En casa de los Rhum & cia. hay otro mundo posible, otra pista de circo más íntima con payasos, canciones y músicas de todo el mundo, llena de emociones absurdas y concretas. Imaginadas y reales. No es nada diferente de lo que ocurre en cualquier hogar del mundo porque, finalmente, el circo es cualquier universo, y cada casa es un circo donde todo el mundo tiene cabida.

La prensa dice:”El espectáculo es catártico. Recomiendo que vayáis, os sentéis tranquilamente en vuestra butaca y os dejéis llevar. Veréis como de repente un río de risas empezará a brotaros por todo el cuerpo. No es la broma fácil, no es un humor ligero, es bueno, es muy bueno.” EL NÚVOL. Oriol Toro.

¡Shhh!. Humor gamberro con una gran dosis de ternura y emoción. ¡Hemos encontrado a la felicidad escondida bajo una nariz roja!. Ojalá pudiésemos contratarlos todos los meses.

Fuente: https://www.facebook.com/events/879514398903704/

Más eventos en ocioalicante.net

Facebook Ocio Alicante
La gallina del ous d'or, de Zum-Zum Teatre
Ver más

La gallina del ous d'or, de Zum-Zum Teatre

En @Teatre Arniches

Avenida Aguilera, 1, 03007 Alicante

Domingo, 25 de noviembre de 2018 a las 12:00h.

Entradas en: www.instanticket.es

LA GALLINA DELS OUS D’OR

ZUM-ZUM TEATRE

TEATRE EN VALENCIÀ

DIUMENGE 25 DE NOVEMBRE

HORARI 12.00 h.

DURADA 50 min. aprox.

PREU 6€ adults / 4€ xiquets/es (promo 5 x 4). EDAT RECOMANADA Públic familiar.

Millor direcció Feten 2017 | Premi Drac d’Or de les Autonomies i Premi Jurat Infantil Millor Espectacle Fira Titelles Lleida.

Us agraden els diners? Molt? Els grangers d’aquesta història no perdien el temps pensant en els diners i sempre repartien el poc que tenien amb qui més ho necessitava. Però un dia una gallina va arribar a la seua granja i va pondre un ou d’or. Us imagineu si us passara a vosaltres? La gallina dels ous d’or és una història que conta que els diners són un “conte”.

Zum-Zum Teatre ha produït 18 espectacles dirigits a adults a partir de 4 anys amb la decidida finalitat de potenciar la imaginació, creativitat, diversió i sentit crític al públic més menut de la societat.

Xst! Zum-Zum Teatre cerca l’arquitectura teatral més moderna i contemporània en la tradició i en la transmissió oral d’històries i contes.

Mejor Dirección Feten 2017 | Premio Drac d’Or de las Autonomías y Premio jurado infantil mejor espectáculo Fira Titelles Lleida.

¿Os gusta el dinero? ¿Mucho? Los granjeros de esta historia no perdían el tiempo pensando en el dinero y siempre repartían lo poco que tenían con quien más lo necesitaba. Pero un día una gallina llegó a su granja y puso un huevo de oro. ¿Os imagináis si os pasara a vosotros? LA GALLINA DE LOS HUEVOS DE ORO es una historia que cuenta que el dinero es un “cuento”.

Zum-Zum Teatre ha producido 18 espectáculos dirigidos a ADULTOS A PARTIR DE 4 AÑOS con la decidida finalidad de potenciar la imaginación, creatividad, diversión y sentido crítico al público más pequeño de la sociedad.

¡Shhh! Zum-Zum Teatre busca la arquitectura teatral más moderna y contemporánea en la tradición y la transmisión oral de historias y cuentos.

Fuente: https://www.facebook.com/events/2137281763257121/

Más eventos en ocioalicante.net

Facebook Ocio Alicante
Iphigenia en Vallecas, de Teatro Kamikaze
Ver más

Iphigenia en Vallecas, de Teatro Kamikaze

En @Teatre Arniches

Avenida Aguilera, 1, 03007 Alicante

Viernes, 30 de noviembre de 2018 a las 20:30h.

Entradas en: www.instanticket.es

IPHIGENIA EN VALLECAS

TEATRO KAMIKAZE

TEATRE EN CASTELLÀ

DIVENDRES 30 DE NOVEMBRE HORARI 20.30 h.

DURADA 85 min. aprox.

PREU 12€.

EDAT RECOMANADA Públic adult

Ifi és una jove sense recursos de hui en dia. Sobreviu com pot. No estudia ni treballa, no sap què fer amb la seua vida. Així que es dedica a matar el temps: buscant gresca, emborratxant-se, drogant-se... Iphigenia a Vallecas, a partir d’Iphigenia in splott, de Gary Owen, adaptada i protagonitzada per María Hervás, ens condueix per un paisatge de pobresa i actualitat.

Aquesta Iphigenia no és una princesa, no té un heroi que es pose de la seua part ni els seus conciutadans pateixen pel seu destí. En moltes ocasions, gaudim de molts privilegis a costa que uns altres patisquen l’opressió del sistema. L’autor es pregunta qui paga aqueixos esforços que demanen des d’Europa als governs i dels governs a la gent. Què i a qui s’està sacrificant?

Xst! En la temporada passada vam veure treballs dirigits per Antonio C. Guijosa com ara Contra la democracia, del Teatre del Noctámbulu, i Espacio disponible, de Perigallo. Els companys de professió han concedit a María Hervás el Premi Unió d’Actors 2018 a la Millor Actriu Protagonista Per què creus que serà? No et perdes aquesta obra.

Ifi es una joven sin recursos de hoy en día. Sobrevive como puede. No estudia ni trabaja, no sabe qué hacer con su vida. Así que se dedica a matar el tiempo: buscando gresca, emborrachándose, drogándose... Iphigenia en Vallecas, a partir de Iphigenia in Splott de Gary Owen, adaptada y protagonizada por María Hervás, nos conduce por un paisaje de pobreza y actualidad.

Esta Iphigenia no es una princesa, no tiene un héroe que se ponga de su parte ni sus conciudadanos sufren por su destino. En muchas ocasiones, gozamos de muchos privilegios a costa de que otros sufran la opresión del sistema. El autor se pregunta quién paga esos esfuerzos que piden desde Europa a los gobiernos y de los gobiernos a la gente. ¿Qué y a quién se está sacrificando?

¡Shhh! En la pasada temporada vimos trabajos dirigidos por Antonio C. Guijosa como Contra la democracia, del Teatro de del Noctámbulo y Espacio Disponible, de Perigallo. A María Hervás, sus compañeros de profesión le han concedido el Premio Unión de Actores 2018 a la Mejor actriz protagonista.¿Por qué crees que será? No te pierdas esta obra.

Fuente: https://www.facebook.com/events/1928320234139938/

Más eventos en ocioalicante.net

Facebook Ocio Alicante
Les 7 diferències, de El Pont Flotant
Ver más

Les 7 diferències, de El Pont Flotant

En @Teatre Arniches

Avenida Aguilera, 1, 03007 Alicante

Viernes, 14 de diciembre de 2018 a las 20:30h.

Entradas en: www.instanticket.es

LES 7 DIFERÈNCIES

EL PONT FLOTANT

TEATRE EN VALENCIÀ

DIVENDRES 14 DE DESEMBRE HORARI 20.30 h.

DURADA 70 min. aprox.

PREU 12€ adults / 4€ xiquets/es.

EDAT RECOMANADA Públic familiar.

Les 7 diferències ens mostra en escena persones de trets físics i d’orígens ben distints: pells negres, blanques, rosades; ulls allargats, redons; africans, asiàtics, europeus... Un muntó de formes i colors, un ventall de llengües, de costums i de maneres d’entendre la vida que reflecteixen la diversitat humana amb què convivim cada dia.

El Pont Flotant és una companyia de teatre estable que naix l’any 2000. Allunyades de paràmetres comercials, les seues peces són el resultat d ́un treball de creació col·lectiva, caracteritzat per una clara voluntat de recerca i reflexió a propòsit de noves formes de comunicació i expressions teatrals contemporànies. El punt de partida de les seues creacions és sempre la necessitat de reflexió al voltant de temes que els afecten directament: el pas del temps, els records i la memòria, l’amor, el compromís social, el treball o l’educació, entre d’altres.

“Un joc escènic ple de calidesa, simpatia, tendresa, alegria i enginy. Una festa per als sentits dels espectadors, siguen xiquets o adults. Deliciós” Nel Diago. CartelleraTúria.

Xst! Conéixer i, sobretot, voler conèixer la diferència enriqueix la nostra societat, ens enriqueix a nosaltres mateixos, perquè quan no es coneix o no es vol conèixer és quan poden sorgir els problemes, els malentesos i les intoleràncies. Porta al teatre els teus fills, nebots o nets. Però seràs tu, possiblement, qui n’isca diferent.

Les 7 diferències nos muestra en escena persobas de rasgos físicos y orígenes bien diferentes: pieles negras, blancas, rosadas; ojos alargados, redondos; africanos, asiáticos, europeos...Un montón de formas y colores, un abanico de lenguas, de costumbres y de maneras de entender la vida que reflejan la diversidad humana con la que convivimos cada día.

El Pont flotant es una compañía de teatro estable que nació en el año 2000. Alejados de parámetros comerciales, sus piezas son el resultado de un trabajo de creación colectiva, caracterizado por una clara voluntad de búsqueda y reflexión a propósito de nuevas formas de comunicación y expresiones teatrales contemporáneas. El punto de partida de sus creaciones es siempre la necesidad de reflexión sobre temas que les afectan directamente: el paso del tiempo, los recuerdos y la memoria, el amor, el compromiso social, el trabajo o la educación, entre otros.

“Un juego escénico pleno de calidez, simpatía, ternura, alegría e ingeniosidad. Una fiesta para los sentidos de los espectadores, sean niños o adultos. Delicioso” Nel Diago. CartelleraTúria.

¡Shhh! Conocer y, sobre todo, querer conocer la diferencia hace más rica a nuestra sociedad, nos enriquece a nosotros mismos, porque cuando no se conoce o no se quiere conocer es cuando pueden surgir los problemas, los malentendidos y las intolerancias. Trae al teatro a tus hijos, sobrinos o nietos. Pero, posiblemente, serás tú quien salgas diferente.

Fuente: https://www.facebook.com/events/456595194832030/

Más eventos en ocioalicante.net

Facebook Ocio Alicante
Mestiza, de Emilia Yagüe Producciones (Cicle Juno a la tardor)
Ver más

Mestiza, de Emilia Yagüe Producciones (Cicle Juno a la tardor)

En @Teatre Arniches

Avenida Aguilera, 1, 03007 Alicante

Viernes, 21 de diciembre de 2018 a las 20:30h.

Entradas en: www.instanticket.es

MESTIZA

EMILIA YAGÜE

ESPECTACLE EN CASTELLÀ

FESTIVAL JUNO A LA TARDOR I FESTIVAL DE TEATRE CLÀSSIC D’ALACANT.

DIVENDRES 21 DE DESEMBRE HORARI 20.30 h.

DURADA 90 min.

PREU 15€.

EDAT RECOMANADA Públic adult.

En una curiosa entrevista entre un joveíssim Tirso de Molina, en els començaments de la seua carrera dramatúrgica, i la ja anciana Francisca Pizarro Yupanqui, primera mestissa del Perú, filla de Francisco Pizarro i de la princesa inca Quispe Sisa, que viu com a dama espanyola en el Madrid de final del segle XVI es basa l’argument d’aquesta obra. Amb el pretext de l’escriptura d’una futura Trilogia dels Pizarro, Tirso tracta de convéncer Donya Francisca, que ja està un any reclosa en el seu estrany jardí, que l’ajude en el seu propòsit. Brollen els records de qui encarna totes les vicissituds de l’època: els primers anys de la conquesta, la relació entre indígenes i espanyols, l’exili forçós i permanent, l’adaptació a una nova vida a Espanya, així com el difícil destí de les dones en una època dura i atzarosa.

Xst! Una nova mirada a la conquesta espanyola d’Amèrica. Amb aquesta obra es va inaugurar el festival Clàssics a Alcalá. S’hi ajunten el mestratge de Gloria Muñoz a la força de Julián Ortega sota la direcció de Yayo Cáceres,

un dels components de Yllana.

En una curiosa entrevista entre un jovencísimo Tirso de Molina, en los comienzos de su carrera dramatúrgica, y la ya anciana Francisca Pizarro Yupanqui, primera mestiza del Perú, hija de Francisco Pizarro y de la princesa inca Quispe Sisa, que vive como dama española en el Madrid de finales del siglo XVI se basa el argumento de esta obra. Con el pretexto de la escritura de una futura Trilogía de los Pizarro, Tirso trata de convencer a Doña Francisca, que lleva un año recluida en su extraño jardín, de que lo ayude en su propósito. Brotan los recuerdos de quien encarna todas las vicisitudes de la época: los primeros años de la conquista, la relación entre indígenas y españoles, el exilio forzoso y permanente, la adaptación a una nueva vida en España, así como el difícil destino de las mujeres en una época dura y azarosa.

¡Shhhh! Una nueva mirada a la conquista española de América. Con esta obra se inauguró el festival Clásicos en Alcalá. En ella se une la maestría de Gloria Muñoz a la fuerza de Julián Ortega bajo la dirección de Yayo Cáceres,

uno de los componentes de Yllana.

Fuente: https://www.facebook.com/events/868587773530957/

Más eventos en ocioalicante.net

Facebook Ocio Alicante
Navijazz, Homenaje a Margot Cortés
Ver más

Navijazz, Homenaje a Margot Cortés

En @Teatre Arniches

Avenida Aguilera, 1, 03007 Alicante

Jueves, 27 de diciembre de 2018 a las 20:30h.

NAVIJAZZ

MEMORIAL MARGOT CORTÉS

MÚSICA

AMB LA COL·LABORACIÓ DE LA FUNDACIÓN SGAE

DIJOUS 27 DE DESEMBRE HORARI 20.30 h.

DURADA 90 min.

PREU 10€.

EDAT RECOMANADA Tots els públics.

L’any 2005, juntament amb Margot Cortés i uns companys amb els quals solíem compartir escenari i projectes des de feia més d’una dècada, vam crear el Combo Jazz Alacant amb la intenció de combinar esforços, projectes i talent. Entre aquests projectes va ser especialment gratificant, entranyable i, musicalment, molt divertit tant per a nosaltres com per al públic, l’espectacle anomenat El árbol de Navijazz, en el qual Margot participava com a arranjadora, veu principal i narradora.

Per aquest motiu, encara que Margot, la veu cantant (mai millor dit) i ànima d’aquella experiència ens va deixar per sempre l’any passat, ens agradaria mantindre viu aquell record. Seria el millor homenatge que podríem fer-li tant els músics que vam compartir amb ella escenari com el públic que ens abrigallava. I, d’ací, aquesta proposta que us fem arribar: el primer Memorial Margot Cortés.

En el año 2005, junto con Margot Cortés y unos compañeros que solíamos compartir escenario y proyectos desde hacía más de una década, creamos el “Combo Jazz Alacant” con la intención de aunar esfuerzos, proyectos y talento. Entre estos proyectos fue especialmente gratificante,entrañable y, musicalmente muy divertido tanto para nosotros como para el público, el espectáculo llamado “El árbol de Navijazz”, en el cual Margot participaba como arreglista, voz principal y narradora.

Por ese motivo, aunque Margot, la voz cantante (nunca mejor dicho) y alma de aquella experiencia nos dejó para siempre el año pasado, nos gustaría mantener vivo aquel recuerdo. Sería el mejor homenaje que podríamos hacerle tanto los músicos que compartimos con ella escenario como el público que nos arropaba. Y, de ahí, esta propuesta que os hacemos llegar: el I MEMORIAL MARGOT CORTÉS.

Fuente: https://www.facebook.com/events/273479733497145/

Más eventos en ocioalicante.net

X
Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies.
Política de Cookies | Política de Privacidad