Comparte aquí tu evento con nosotros
Cargando...

¿Qué hacemos...?

Hoy
Mañana
Este fin de semana
Esta semana
La semana que viene
Este mes
El mes que viene
Facebook Ocio Alicante
Fiestas de Banyeres De Mariola

Per fi és divendres!!, per açò vos recordem que aquest cap de setmana el tenim ple d'activitats amb motiu de les festes de Moros i Cristians en honor de la Relíquia de Sant Jordi Màrtir. Per aquest motiu l’oficina de Turisme i els Museus estaran tancats i el Castell obrirà en el següent horari:

- Dissabte: 11:30-13:30

- Diumenge: 17:00-18:00

Hui divendres, tenim els següents esdevemiments:

NIT DE LA VESPRA.

18:30h: Cucú canta tú. Espectacle musical d’animació amb cançons populars. A través de titelles, actors, jocs participatius i de música ho passarem d’allò més bé.

Espectacle patrocinat per l’Ajuntament de Banyeres de Mariola

A continuació …Desfilada Infantil

01:00h: Orquestra Scream al Parc Municipal de Vil•la Rosario

I demà dissabte: DIA DE L’ENTRADA

12:00h: Volteig de Campanes

17:30h: Entrada.

Totes les filaes i bandes de música es reuniran a la Torre de la Font Bona i carrer del Llavadoret, per a iniciar la desfilada que recorrerà els carrers habituals,finalitzant el seu recorregut a la plaça Major, on es presentaran armes a la imatge de Sant Jordi ubicada a la façana de l’església

24:00 Cercavila

Tot començant el Bàndol Cristià. I a les 00:30h. continuant amb el Bàndol Moro. Recorreran la plaça Major i els carrers Major, Felip IV, Nou, Misericòrdia, Sant

Miquel, Mestre Serrano, Nou, Sant Francesc, Mare de Déu dels Desemparats, Sant Antoni, Sant Jordi, Ermita, Mestre Martínez i La Malena.

A continuació entraran per bàndols a la plaça Major i cremaran els fanals.

Diumenge: DIA DE LA RELÍQUIA

07:30h: GRAN DIANA on participaran totes les filaes i les respectives bandes de música.

11:15h; Concentració dels capitans, bandereres, presidents i la Comissió de Festes a l’Ajuntament per a dirigir-se, junt amb la Corporació Municipal, al Temple Parroquial

de Santa Maria per assistir a la

SOLEMNE MISSA MAJOR

A l’eixida de missa es dispararà una mascletà.

Des de l’avinguda dels Furs i fins la plaça Major,

17:00h: DESFILADA INFANTIL DE CAPS I ESQUADRES

19:15h: Concentració de capitans, bandereres, presidents, Comissió de Festes i autoritats a l’Ajuntament per anar al Temple Parroquial.

19:30h: Començarà la SOLEMNE PROCESSÓ DE LA RELÍQUIA DE SANT JORDI

A l’eixida de la Relíquia es dispararan 21 salves i a la seua arribada a la plaça Major es dispararà un castell de focs artificials en el seu honor. Després de la processó, al Temple Parroquial es cantarà l’Himne a Sant Jordi i es besarà la Relíquia del Sant amb el següent ordre; clero, autoritats, capitans, Comissió de Festes, Confraria de Sant Jordi, escolta de la Relíquia i poble. Mentrestant es cantaran els Gojos a Sant Jordi.

-------------------

Por fin es viernes!!, por eso os recordamos que este fin de semana lo tenemos lleno de actos con motivo de las fiestas de Moros y Cristianos en honor de la Reliquia de Sant Jordi Mártir. Por este motivo la Oficina de Turismo y los Museos cerrarán y el Castillo abrirá en el siguiente horario:

- Sábado: 11:30-13:30

- Domingo: 17:00-18:00

-

Hoy viernes, tenemos las siguientes actividades:

-

NOCHE DE LA VÍSPERA

18:30h: Cucú canta tú. Espectáculo musical de animación con canciones populares. A través de títeres, actores, juegos participativos y de música lo pasaremos a las mil maravillas. Espectáculo patrocinado por el Ayuntamiento de Banyeres de Mariola

A continuación… Desfile Infantil

01:00h: Orquesta Scream en el Parque Municipal de Villa Rosario

Y mañana sábado: DÍA DE LA ENTRADA

12:00h: Volteo de Campanas

17:30h: Entrada. Todas las filas y bandas de música se reunirán en la Torre de la Fuente Buena y calle del Llavadoret, para iniciar el desfile que recorrerá las calles habituales, finalizando su recurrido a la plaza Mayor, donde se presentarán armas a la imagen de Sant Jordi ubicada a la fachada de la iglesia

24:00 Pasacalle iniciado por el Bando Cristiano. Y a las 00:30h. continuando con el Bando Moro. Recorrerán la plaza Mayor y las calles Mayor, Felip IV, Nuevo, Misericordia, Santo Miquel, Mestre Serrano, Nuevo, Sant Francesc, Virgen María de los Desamparados, Sant Antoni, Sant Jordi, Ermita, Mestre Martínez y La Malena.

A continuación entrarán por bandos en la plaza Mayor y quemarán las farolas.

Domingo: DÍA DE LA RELIQUIA

07:30h: GRAN DIANA donde participarán todas las filas y las respectivas bandas de música.

11:15h; Concentración de los capitanes, abanderadas, presidentes y la Comisión de Fiestas en el Ayuntamiento para dirigirse, junto con la Corporación Municipal, al Templo Parroquial de Santa Maria para asistir a la SOLEMNE MISA MAYOR. A la salida de Misa de disparará una mascletà.

Desde la avenida dels Furs y hasta la plaça Major

17:00h: DESFILE INFANTIL DE CABOS Y ESCUADRAS

Y ESCUADRAS

19:15h: Concentración de capitanes, abanderadas, presidentes, Comisión de Fiestas y autoridades en el Ayuntamiento para ir al Templo Parroquial

19:30h: SOLEMNE PROCESIÓN DE LA RELIQUIA DE SANT JORDI

A la salida de la Reliquia se dispararán 21 salvas y a su llegada en la plaza Mayor se disparará un castillo de fuegos artificiales en su honor. Después de la procesión, en el Templo Parroquial se cantará el Himno a San Jorge y se besará la Reliquia del Santo con el siguiente orden; clero, autoridades, capitanes, Comisión de Fiestas, Cofradía de San Jorge, escolta de la Reliquia y pueblo. Mientras tanto se cantarán los Gozos a San Jorge.

Ver más
Ver menos
Mapa

LO QUE GUSTA

Ana Torroja estará en las Noches Mágicas San Juan de Alicante 2021
Alejandro Sanz en Benidorm 2021
Reggaeton Beach Festival 2021
15º Aniversario Marearock Festival 2021
India Martínez en Orihuela
Low Festival 2021 - Benidorm
Ara Malikian en Orihuela
Annie el musical en Alicante 2021
La fuerza del cariño - Teatro Principal Alicante
Pastora Soler
Joyful! - Belter Souls
Eugeni Alemany. En persona guanye
Concierto trueno en Alicante
Concierto Wos en Alicante 2021
RevolveR en Alicante: 30 años de RevolveR
Beret
Rabolagartija 2021
Los Morancos, Gira 40 aniversario El Desfase, en Alicante
Rels B en Alicante 2021

Eventos

Mostrar: |
Ver más de esto
Ver más de esto
Ver más de esto
Ver más de esto