Ver mapa

¿Qué hacemos...?

Hoy
Mañana
Este fin de semana
Esta semana
La semana que viene
Este mes
El mes que viene

Buscador...

Cargando...
Comparte aquí tu evento con nosotros
Cargando...
Forum: Cançó per fer camí (Mª Mercé Marçal i Carolina T. Godina)

Forum: Cançó per fer camí (Mª Mercé Marçal i Carolina T. Godina)

En @Librería 80 Mundos

Avenida General Marvá, 14, 03004 Alicante

Jueves, 14 de noviembre de 2019 a las 19:30h.

El proper dijous presentem una preciosa edició del poema Cançó per fer camí, il·lustrat per l'artista Carolina T. Godina i editat per Sembra Llibres. Ens acompanyaran Anna Esteve, Dèlia Amorós i Clara Berenguer

Sobre el llibre:

Cançó de fer camí és un dels poemes més reconeguts i populars de Maria-Mercè Marçal. Un cant a la sororitat que ha esdevingut un dels himnes de la lluita feminista. Un viatge intergeneracional que , a partir de la pregunta “Vols venir a la meva barca?” convida a dialogar en família sobre valors bàsics com la igualtat o la solidaritat.

Il·lustrat per Carolina T. Godina, aquest tercer àlbum il·lustrat de Sembra Llibres, que presenta un nou format més reduït i una coberta en relleu, és tot un homenatge a una de les veus més importants de les lletres catalanes. Un llibre escrit des de la màgia i la convicció de qui se sentia tres voltes rebels.

Maria-Mercé Marçal:

«No puc pas resseguir a la menuda els anys que separen aquella antiga xiqueta de la dona que intenta respondre a la doble pregunta: "qui sóc, per què escric". Esquemàticament, algunes fites apareixen a la nota biogràfica del final d'aquesta publicació. D'un sol cop d'ull, em sedueix de veure, en el mirall dels meus versos, dels meus llibres, una serp i les seves mudes de pell: mudes que parlen i alhora resten mudes. La serp potser és com aquella que la meva mare em deia que hi havia dalt d'un sostremort: la seva intenció era d'evitar que m'hi enfilés per una escala de mà massa insegura. Jo pujava sigil·losament, fins que dos o tres travessers abans d'arribar al capdamunt, la veia, veia la serp com es despertava i, de l'esglai, arrencava a córrer fins a baix de tot. Per tornar-hi, un i altre cop, sense esmena. Temptació o repte, transgressió i mancança: l'escriptura. El sostremort de la serp era a la casa on vam anar a viure en deixar la masia, llavors del primer trasllat. Potser la primera metàfora».

Fuente: www.facebook.com/events/956714644711133/

Más eventos en ocioalicante.net

Ver más
Ver menos
16 14 2
Webcoins 5 =
Webcoins Google 5

LO QUE GUSTA

Eventos

Mostrar: |
Ver más de esto
POSTPUESTO
POSTPUESTO
Ver más de esto
X
Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies.
Política de Cookies | Política de Privacidad