Cargando...
¿Qué hacemos hoy, mañana, este finde...?
Cargando...
LO QUE GUSTA
Mostrar: |
Facebook Ocio Alicante
Teatro: El Funeral - Concha Velasco y Antonio Resines en Altea

UNA PARELLA DE LUXE PROTAGONIITZA AQUESTA COMÈDIA D'HUMOR NEGRE

La dama de l'escena Concha Velasco i el carismàtic actor Antonio Resines protagonitzen El funeral, una comèdia negra escrita i dirigida pel fill de la pròpia actriu: Manuel Velasco. Lucrecia Conti, famosa actriu del cinema, la televisió i el teatre, acaba de morir. El Ministeri de Cultura ha decidit habilitar un teatre perquè tots els seus admiradors puguen donar-li l'últim adéu a la seua diva, però hi ha alguna cosa amb el que no expliquen. I és que el fantasma de Conti està disposat a acomiadar-se d'aquest món en gran.

UNA PAREJA DE LUJO PROTAGONIZA ESTA COMEDIA DE HUMOR NEGRO

La dama de la escena Concha Velasco y el carismático actor Antonio Resines protagonizan El funeral, una comedia negra escrita y dirigida por el hijo de la propia actriz: Manuel Velasco. Lucrecia Conti, famosa actriz del cine, la televisión y el teatro, acaba de fallecer. El Ministerio de Cultura ha decidido habilitar un teatro para que todos sus admiradores puedan darle el último adiós a su diva, pero hay algo con lo que no cuentan. Y es que el fantasma de Conti está dispuesto a despedirse de este mundo a lo grande.

50 =
10
40
Facebook Ocio Alicante
Comedia El Funeral en Palau Altea

La gran Concha Velasco vuelve a las tablas de Palau Altea con la divertida comedia EL FUNERAL. Compra ya tus entradas: https://bit.ly/2pIFnw7

Cultura Altea Ajuntament d'Altea Visit Altea

36 =
36
Facebook Ocio Alicante
Gala final de Jardí Musical - curs 2017-18 - EsMuAltea

Festival de finalització de curs oferit pels alumnes de l'Escola de Música i Dansa d'Altea. En aquest acte participaran els alumnes de Jardí Musical i Musibebes (2-7 anys) d'EsMuAltea - Escola de Música i Dansa d'Altea.

Festival de fin de curso ofrecido por los alumnos de la Escuela de Música y Danza de Altea. En este acto participarán los alumnos de Jardín Musical y Musibebés (2-7 años) de EsMuAltea - Escola de Música i Dansa d'Altea.

Entrada Lliure / Entrada Libre

Facebook Ocio Alicante
We Love Queen - Teatre y Mùsica

UN NOU CONCEPTE D’ESPECTACLE PER HOMENATJAR LA MÚSICA DE QUEEN

Un espectacle diferent i personal, una nova manera d'escoltar, sentir i gaudir les cançons d'una de les bandes de rock més espectaculars del segle XX.

Guiats pel Summe Sacerdot de l'Església d'Adoradors de Queen, els assistents participaran en una espectacular cerimònia d'exaltació i entusiasme a la vida i obra de Queen. La seua música donarà sentit a tota aquesta cerimònia juntament amb una posada en escena que pretén emocionar de principi a fi. El que ningú sap és que un dels presents serà triat, a través d'una invocació col·lectiva, perquè en ell es reencarne la VEU, convertint-se en receptacle i transmissor de l'eterna, divina i mercuriana energia de la mítica banda londinenca.

UN NUEVO CONCEPTO DE ESPECTÁCULO PARA HOMENAJEAR LA MÚSICA DE QUEEN

Un espectáculo diferente y personal, una nueva manera de escuchar, sentir y disfrutar las canciones de una de las bandas de rock más espectaculares del siglo XX.

Guiados por el Sumo Sacerdote de la Iglesia de Adoradores de Queen, los asistentes participarán en una espectacular ceremonia de exaltación y entusiasmo a la vida y obra de Queen. Su música dará sentido a toda esta ceremonia junto con una puesta en escena que pretende emocionar de principio a fin. Lo que nadie sabe es que uno de los presentes será elegido, a través de una invocación colectiva, para que en él se reencarne la VOZ, convirtiéndose en receptáculo y transmisor de la eterna, divina y mercuriana energía de la mítica banda londinense.

Facebook Ocio Alicante
XXII Festival de Corals d''Altea

XII Festival de Corals d'Altea

Participarà la coral polifònica de la Societat Filharmònica Alteanense i altra/es coral/s invitada/es

Facebook Ocio Alicante
La gallina de los huevos de oro - Teatre Familiar

La gallina de los huevos de oro - Teatre Familiar

Domingo, 3 de junio de 2018 de 18:00 a 19:30h

De 5 a 9 euros

En Teatro Palau Altea Centro de Artes

Entradas en: https://entradas.teatroenvalencia.com/janto/main.php?Nivel=Evento&idEvento=PALALTGALLINA

UNA HISTÒRIA QUE EXPLICA QUE ELS DINERS ÉS UN CONTE

Els grangers d'aquesta història no perdien el temps pensant en els diners i sempre repartien el poc que tenien amb qui més ho necessitava, però un dia una gallina va arribar a la seua granja i va posar un ou d'or.

UNA HISTORIA QUE CUENTA QUE EL DINERO ES UN CUENTO

Los granjeros de esta historia no perdían el tiempo pensando en el dinero y siempre repartían lo poco que tenían con quien más lo necesitaba, pero un día una gallina llegó a su granja y puso un huevo de oro.

Fuente: https://www.facebook.com/events/210266466190009/

Más eventos en: ocioalicante.net

2 =
2
Facebook Ocio Alicante
La gallina de los huevos de oro - Teatre Familiar en Altea

UNA HISTÒRIA QUE EXPLICA QUE ELS DINERS ÉS UN “CONTE”

Els grangers d'aquesta història no perdien el temps pensant en els diners i sempre repartien el poc que tenien amb qui més ho necessitava, però un dia una gallina va arribar a la seua granja i va posar un ou d'or.

UNA HISTORIA QUE CUENTA QUE EL DINERO ES UN “CUENTO”

Los granjeros de esta historia no perdían el tiempo pensando en el dinero y siempre repartían lo poco que tenían con quien más lo necesitaba, pero un día una gallina llegó a su granja y puso un huevo de oro.

Facebook Ocio Alicante
Els homes són de Mart i les dones de Venus - Manu Badenes

ESTEM CONDEMNATS ELS HOMES I LES DONES A NO ENTENDRE'NS?

A menys que no hàgem viscut aquests darrers anys en una cova, segur que d’una manera o altra haurem sentit parlar dels best-seller de John Gray o fins i tot ens trobem entre els 50 milions de persones que han llegit el llibre. “Els homes són de Mart i les dones de Venus” és un dels fenòmens més apabullants de la cultura popular moderna. Qui no s'ha sorprès alguna vegada pel comportament estrany de l'altre sexe? Estàs a punt per a acudir a una hilarant classe sobre les diferències entre homes i dones.

¿ESTAMOS CONDENADOS LOS HOMBRES Y LAS MUJERES A NO ENTENDERNOS?

A menos que no hayamos vivido estos últimos años en una cueva, seguro que de una manera u otra habremos sentido hablar de los best-seller de John Gray o incluso nos encontramos entre los 50 millones de personas que han leído el libro. “Los hombres son de Marte y las mujeres de Venus” es uno de los fenómenos más apabullantes de la cultura popular moderna.

¿Quién no se ha sorprendido alguna vez por el comportamiento extraño del otro sexo? Estás a punto de acudir a una desternillante clase sobre las diferencias entre hombres y mujeres.

Facebook Ocio Alicante
Concert de Clausura Curs 2017-2018 - Conservatori Municipal

La banda i orquestra de corda d'ensenyaments professionals del Conservatori Municipal Professional d'Altea protagonitzaran aquest concert que servirà de clausura del curs 2017/18.

La banda y orquesta de cuerda de enseñanzas profesionales del Conservatorio Municipal Professional de Altea protagonizarán este concierto que servirá de clausura del curso 2017/18.

Entrada Lliure / Entrada Libre

15 =
5
10
Facebook Ocio Alicante
Festival de Bandes d''Iniciació - EsMuAltea

Festival de finalització de curs oferit pels alumnes de l'Escola de Música i Dansa d'Altea. En aquest acte participarà la banda d'iniciació d'EsMuAltea - Escola de Música i Dansa d'Altea i altres convidades.

Festival de fin de curso ofrecido por los alumnos de la Escuela de Música y Danza de Altea. En este acto participará la banda de iniciación de EsMuAltea - Escola de Música i Dansa d'Altea y otras invitadas.

Entrada Lliure / Entrada Libre